Rüyada aynaya bakıp makyaj yapmak

Rüyada aynaya bakıp makyaj yapmak hem birincilik hem de kazanç getireceğine, atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına, geçmişte yaptığı hatalardan ders aldığı için asla kibirlenmeden hareket edeceğine, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına, bir sebeple rüya sahibinin deyim yerindeyse yıkılacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına ve gereken kişilere gereken cezaların verileceğine delalet etmektedir.

Rüyada aynaya bakıp makyaj yapmak gördüyseniz:

  • Duygularınızı veya öfkenizi belli etmeniz sizin aleyhinize durumlar yaratabilir.

Rüyada aynaya bakıp makyaj yapmak büyük başarılar elde edeceğine, büyük tartışmalar yaşayacağına inanılır.

Rüyada aynaya bakıp kendini görememek sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine ve paranın bir şekilde elden kaçırılacağına delalettir.

Rüyada aynaya bakıp saç taramak sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, sevince ve imrenilecek güzel bir duruma gelmeye alamet eder.

Rüyada aynaya bakıp başkasını görmek bilmediği duyguları tadacağına, engel tanımayan biri olacağına delalettir.

Rüyada aynaya bakıp ağlamak huzursuz bir ortama girilip, bu yüzden evliliği bitirme aşamasına gelineceğine, şansının bir ömür yaver gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada kahve falına bakıldığını görmek tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, düğün veya nişan gibi bir durum için tüm akrabaların bir araya gelerek dayanışma içinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüksekten bakıp korkmak bol kazanç getireceğine, iyi niyetinden uzaklaşacağına, belalı, art niyetli, haris, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada aya bakıp dua etmek berekete ve bolluğa kavuşulacağına, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments