Rüyada aynaya bakıp başkasını görmek

Rüyada aynaya bakıp başkasını görmek büyük üzüntülere sebep olacağına, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına, kırk yıllık hatırı bir kelime ile sileceğine, ruhen rahatlığa erileceğine, huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına, aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına yorulur.

Rüyada aynaya bakıp başkasını gördüyseniz:

  • Evinizi ilgilendiren harcamaları veya yatırımları ya da maddi konuları tekrar gözden geçirmeniz gerekebilir.

Rüyada aynaya bakıp kendini görememek ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, yeni ilişkiler kurulacağına, kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine inanılır.

Rüyada aynaya bakıp makyaj yapmak allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, gülen yüzünün solmasına ve gözündeki ışığın sönmesine neden olacağına delalet etmektedir.

Rüyada aynaya bakıp başkasını görmek birçok ortaklık kurulacağına, kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına tabir olunur.

Rüyada aynaya bakıp ağlamak yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına inanılır.

Rüyada aynaya bakıp saç taramak şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine, kendisini çekemeyen, nazar eden insanların haddini bildireceğine inanılır.

Rüyada fal bakıldığını görmek köşeye sıkıştıracağına, hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına ve huzurlu günler geçirileceğine işaret eder.

Rüyada yüksekten bakıp korkmak özellikle islamiyet ve tasavvufla ilgilenerek kendisini üzen durumlara karşı bakış açısını değiştireceğine, hakkaniyetine göre değer kazanacağına alamet eder.

Rüyada fala bakıldığını görmek kararlarının çevresi tarafından dikkate alınmayacağına, kişinin geri planda kalacağına, itibar kaybedeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments