Rüyada aynaya bakıp saç taramak

Rüyada aynaya bakıp saç taramak maddi açıdan çok kazanç elde edeceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına, evliliklerde de sudan bahanelerle çıkacak tartışmalara ve kişinin sinirlerine hakim olmakta zorlanacağı bir süreç yaşayacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine, sıkıntılarının yerini çok mutlu ve sevinçli haberlere bırakacağına, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, saygı göreceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına delalet eder.

Rüyada aynaya bakıp saç taramak gördüyseniz:

  • Olumlu tarafından görmeye çalışmanızda fayda var.

Rüyada aynaya bakıp saç taramak bol kazanç elde edileceğine, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, tüm malını ve parasını sadece kendisi için harcayacağına yorulur.

Rüyada aynaya bakıp başkasını görmek çevresinde kendisini koruyup kollayacak ve dört bir koldan saracak kimselerin çoğalacağına, çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine tabir olunur.

Rüyada aynaya bakıp makyaj yapmak sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, çok zor günler yaşayacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine delalettir.

Rüyada aynaya bakıp ağlamak yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına inanılır.

Rüyada aynaya bakıp kendini görememek maddi durumunun ve imkânlarının çok daha iyi olacağına, çalışmalarının takdire layık görüleceğine işarettir.

Rüyada falına bakıldığını görmek çok hayırlı olayların ve gelişmelerin ortaya çıkacağına, ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine rivayet eder.

Rüyada yıldızlara bakıp dua etmek işinin ehli olacağına, yaşadığı zor günlerin biteceğine, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına rivayet eder.

Rüyada kabeye bakıp ağlamak maddi ve manevi olarak ailesinden büyük destek göreceğine, başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments