Rüyada yüksekten bakıp korkmak

Rüyada yüksekten bakıp korkmak deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine, alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına, diğer aile bireylerinin de işe katılacağına, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine, işlerin bir anda azalacağına, ama daha sonra gösterilecek sabır ve azim sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, bir süre iş bulmakta zorlanacağına ve bu nedenle çalışırken biriktirdiği parayı da harcayarak bitireceğine, içinde bulunduğu bu kötü durumdan kısa süre içinde ve canını sıkmadan kurtulacağına, adını işiyle duyuracağına delalet eder.

Rüyada yüksekten bakıp korkmak gördüyseniz:

  • Bazı işleri başkalarına emanet etmeniz durumunda sıkıntı yaşanabilir.

Rüyada yüksekten bakıp korkmak kazancının artacağına,, bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada aynaya bakıp ağlamak işlerin yolunda gideceğine, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına, çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına, bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine delalet eder.

Rüyada gökyüzüne bakıp dua etmek yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, ortalığın sakinleşip, durulacağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada fal bakıldığını görmek hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, bu nedenle kendisini hep yorgun ve bıkkın hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kayan yıldıza bakıp dilek tutmak yeni bir ev alınacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada aynaya bakıp başkasını görmek borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve rüya sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada aynaya bakıp makyaj yapmak karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına delalet etmektedir.

Rüyada el falına bakıldığını görmek atılan her adımda çok daha güzel işler gerçekleştirileceğine, allah katında makbul işlerle uğraşılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments