Rüyada aynaya bakıp ağlamak

Rüyada aynaya bakıp ağlamak başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, isteklerini elde ederken zorluk çekmeyeceğine, kulağa gelen bu sözler nedeniyle kısa süreli üzüntü çekileceğine, yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, kazançlı işlere yatırım yapacağına bu sayede kolaylıklarla karşılaşacağına ve kurtuluşa ererek rahat edeceğine, endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına, insanların hayır dualarının alınacağına,daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına, zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına delalettir.

Rüyada aynaya bakıp ağlamak gördüyseniz:

  • Hiçbirşeye garanti gözüyle bakmamalısınız.

Rüyada aynaya bakıp ağlamak kişinin mutluluğunu artırarak, yaşayacağı her güzellik için allah’a şükran borçlu olacağına, yüksek makamlara geleceğine işaret eder.

Rüyada aynaya bakıp saç taramak işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, tövbelerin kabul olacağına delalet etmektedir.

Rüyada aynaya bakıp kendini görememek rızkının genişleyeceğine, bankadaki hesabının kabaracağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada aynaya bakıp başkasını görmek adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, mutlu ve huzurlu günlere kavuşulacağına rivayet eder.

Rüyada aynaya bakıp makyaj yapmak yaşanan kırgınlıkların sona ereceğine, yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına inanılır.

Rüyada kabeye bakıp ağlamak de sıkıntılarından kurtulup, yaşamına bakacağına, o işi canlandıracağına delalettir.

Rüyada el falına bakıldığını görmek yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, evlilik yolunda bir adım atılacağına, tayin ve atama haberine, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada kayan yıldıza bakıp dilek tutmak onunla gönül ve fikir birliği edeceğine, bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments