Rüyada aya bakıp dua etmek

Rüyada aya bakıp dua etmek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, ulaşamadığı hiçbir arzusu olmayacağına, önünün açılacağına, sıkıntılı bir dönemdeyse feraha ereceğine, haksızlığa uğranacağına, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, birikiminin artacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına inanılır.

Rüyada aya bakıp dua etmek gördüyseniz:

  • İşinizle ilgili olumlu gelişmeler söz konusu olabilir.

Rüyada aya bakıp dua etmek kariyerini her şeyden ön planda tutacağına, terfi alamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada aya bakıp dilek dilemek haksızlık ve nankörlük göreceğine, gördüğü gerçekler yüzünden moralinin bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada yıldızlara bakıp dua etmek ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına ve çok güzel günlerin yaşanacağı zamanların geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gökyüzüne bakıp dua etmek maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına, düşmanlar tarafından zarar göreceğine işarettir.

Rüyada aya bakarak dua etmek problemlerin dağ gibi büyüyeceğine, yakın bir arkadaşla bir yola çıkılacağına inanılır.

Rüyada birine bakıp gülmek sevdiği kişiler ile bazı işlere gireceğine, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine inanılır.

Rüyada kahve falı bakıldığını görmek zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına ve hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına ancak devamının bir türlü gelmeyeceğine inanılır.

Rüyada kabeye bakıp ağlamak aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, çok büyük bir saygınlığa ve başarıya kavuşacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments