Rüyada aynaya bakıp kendini görememek

Rüyada aynaya bakıp kendini görememek geniş bir ev satın alacağına, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine, ancak ortaya çıkacak kötü bir durumdan ötürü işlerin bir anda aksamaya başlayacağına ve hayatın bu durumdan çok olumsuz etkileneceğine, borcu olanların sorunlarını da ailelerinin çözeceğine, kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına, rahatsızlık veren ve aile bireylerini birbirine düşüren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, ağız tadının da kaçacağına, başarılı bir kişi olacağına, yaptığı işlerle çok ses etireceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına işarettir.

Rüyada aynaya bakıp kendini görememek gördüyseniz:

  • Evle ilgili konuların isteklerinizin gerçekleşmesini engellemesine izin vermeyin.

Rüyada aynaya bakıp kendini görememek yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına yorulur.

Rüyada aynaya bakıp makyaj yapmak bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, acı veren kazalara yorulur.

Rüyada aynaya bakıp ağlamak deneyim kazanacağına, yüzünün güleceğine, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına işaret eder.

Rüyada aynaya bakıp başkasını görmek rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine alamet eder.

Rüyada aynaya bakıp saç taramak fakat rahatsızlıklarının tamamen ortadan kalkmayacağına, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına rivayet eder.

Rüyada aya bakıp dua etmek endişelerinin bitip yerini mutluluğun alacağına, sermayesinin boşa gideceğine, maddi zarara uğrayacağına delalet etmektedir.

Rüyada falına bakılmak büyük miktarda ve helal paralar kazanacağına, kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine rivayet eder.

Rüyada aya bakıp dilek dilemek tövbe etmeye, maddi çıkmazların biteceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments