Rüyada siyah deve kuşu görmek

Rüyada siyah deve kuşu görmek yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine, adının hiç yok yere lekeleneceğine ve kişinin bu nedenle uzun süre gözyaşı döküp, kendini toparlayamayacağına, herkesi doğru yola çağıracağına ve dünya hayatı ile ilgili herşeyden vazgeçeceğine, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, hayatınızda olan biriyle ilişkilerinizin daha derinleşeceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada siyah deve kuşu gördüyseniz:

  • Beklenmedik kaynaklardan gelen fırsatlar söz konusu olabilir.

Rüyada siyah deve kuşu görmek çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine, bir sebeple kendisi ile tartışılacağına yorulmaktadır.

Rüyada deve kuşu eti görmek borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, hayır duaları alacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine rivayet eder.

Rüyada deve kuşunun ısırdığını görmek bir sebeple aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına, aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine delalet eder.

Rüyada deve kuşu tüyü görmek bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına, deyim yerindeyse rüyayı gören kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada deve kuşu yumurtası toplamak kendisini çok yakından tanıyan ve yaptığı işten menfaat elde etmeye çalışan bir kişinin bulunduğuna, bu kişinin rüyayı gören kişiye çok büyük zararlarının dokunacağına, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, rüya sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine işaret eder.

Rüyada deve kuşu almak hastalıkların kişiye uzak duracağına, zahmetli bir işin altından kalkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada deve kuşu yumurtası görmek her şeye değecek kadar yüce, kutsal ve güzel duygular yaşayacağına, aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine tabir olunur.

Rüyada yavru deve kuşu görmek işlerinde atacağı adımlar sayesinde şansının döneceğine, gelişim içine girileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments