Rüyada deve kuşu eti görmek

Rüyada deve kuşu eti görmek hak etmedikleri şekilde ağır suçlamalarda bulunacağına, işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine, hayırlı ve başarılı işlere gireceğine ve çok daha büyük bir çaba göstererek kariyer planında basamakları hızlı bir şekilde tırmanacağına, mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, alınan borçların ödenemeyeceğine, maddi olarak sıkıntı çekilen bir dönemin sona ereceğine, durumu değiştirmek için elinden gelen hiçbir şey olmayacağına, esir olanların özgürlüğüne kavuşacağına alamet eder.

Rüyada deve kuşu eti gördüyseniz:

  • Yalnız bir erkekseniz, bir maceraya atılabilir ya da gerçekten sevebileceğiniz bir kadınla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada deve kuşu eti görmek onlar sayesinde kalkınacağına, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına alamet etmektedir.

Rüyada deve kuşu eti yemek eski arkadaşlarla çok fazla görüşülemeyeceği gibi, yeni bir çevre edinileceğine, moralinin ve neşesinin yerine geleceğine inanılır.

Rüyada deve kuşundan kaçmak sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine ve işinin ehli biri olacağına yorulmaktadır.

Rüyada deve kuşu öldürmek zengin olunacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada yavru deve kuşu görmek ummadığınız yerlerden maddi ve manevi destek görmeye, sevilen bir kişi ile yaşanan bir tatsızlığı düzeltmek için geç kalındığına, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz deve kuşu görmek bir sebeple aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, bolca romantizm olan yeni bir ilişkiye başlanacağına işaret eder.

Rüyada deve kuşu tüyü görmek kısa zamanda çok yol alınacağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına ve zor bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada deve kuşunun ısırdığını görmek özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments