Rüyada deve kuşu almak

Rüyada deve kuşu almak iş yaptığı kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, psikolojisini bozmayan rüya sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine, uğursuzlukların yakasını bırakmayacağına, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, üzüntülerinden kurtulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, mutluluğun aileye geri döneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına, kötü sözler duylacağına, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına tabir olunur.

Rüyada deve kuşu almak gördüyseniz:

  • Duygusal hayatınızda süregelen bir ilişkiniz varsa, o kişi sizden biraz daha romantizm bekliyor.

Rüyada beyaz deve kuşu görmek aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına, maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada siyah deve kuşu görmek eksikliklerin tamamlanıp, tüm planların zamanında neticeleneceğine, çalışmalarının kendisine mutluluk getireceğine inanılır.

Rüyada deve kuşunun ısırdığını görmek yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada deve kuşu eti yemek zor zamanların geride kalacağına, işlerin açılacağına, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, gündemi iyi olan bir ülkeye de bolluk olacağına alamet etmektedir.

Rüyada deve kuşu tüyü görmek iyilik görüleceğine, geçim zorluğundan kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada deve kuşu yumurtası görmek yaşamına yeni bir yön vereceğine, kişisel yeteneklerini geliştireceğine alamet eder.

Rüyada deve kuşu eti görmek çok büyük mutluluk duyacağına ve aile hayatında da huzurlu ve sakin bir döneme gireceğine, işinde çok önemli noktalara gelmeyi başaracağına delalettir.

Rüyada deve kuşu öldürmek mutluluğunu çoğaltacağına, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, bu sayede de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments