Rüyada deve kuşu yumurtası toplamak

Rüyada deve kuşu yumurtası toplamak kem gözlü insanları etrafından uzaklaştırmaya, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına, kimseyle konuşmaz olacağına, yönetimde daha fazla söz hakkı edineceğine, hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine, kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine, hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına rivayet eder.

Rüyada deve kuşu yumurtası toplamak gördüyseniz:

  • Bazı işlerinizi savunmanız gerekiyor.

Rüyada deve kuşu yumurtası toplamak eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına ancak daha sonra sağduyulu davranılması ve daha sabırlı olunması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, sıkıntıların azalacağına rivayet eder.

Rüyada deve kuşu yumurtası görmek allah’ın inayetini kazanacağına, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına ve böylece kişinin rahat edeceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz deve kuşu görmek korkularından, ağrı ve sancılarından kurtulacağına, dünya mallarının çoğalacağına delalet eder.

Rüyada deve kuşları görmek kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine, hedeflerin gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada deve kuşu tüyü görmek kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına, eski gücüne kavuşmak için bozuk ilişkilerini tamir ederek ve işine dört elle sarılarak yoluna devam edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada deve kuşu eti görmek çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada deve kuşuna binmek yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, işlerlik kazanıp insanla dolacağına yorulmaktadır.

Rüyada deve kuşu öldürmek yokluğa düşeceğine, hakkında dedikodu çıkarılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments