Rüyada büyük bir fare görmek

Rüyada büyük bir fare görmek iyi niyetlerinin karşılık göreceğine, fikirlerinin can bulacağına, kişinin çok büyük girişimlerde bulunup alnının akı ile başarıya ulaşacağına, dostlarıyla bir araya geleceğine, deşarj olacağına, rızkının da çoğalacağına, geçim derdinin biteceğine ve bu sayede kişinin rahatlık içinde bir hayat yaşayacağına, hayatının ve planlarının kendi istediği yönde ilerlemeye başlayacağına, herhangi bir sorun yaşamayacağına, işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine yorulur.

Rüyada büyük bir fare gördüyseniz:

  • Bir konuyla alakalı olarak çıkmaz içinde görünüyorsunuz.

Rüyada büyük ve küçük fare görmek bir bebek sahibi olunacağına, üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada küçük ve büyük fare görmek kalp kırıklığına neden olacağına, köşeye sıkıştıracağına rivayet eder.

Rüyada büyük bir fare görmek maddi gücünü yitireceğine, kişinin eninde sonunda istediği hayata kavuşacağına alamet eder.

Rüyada evinde büyük fare görmek işleri yoluna koymak ve sorunlu durumu toparlamak için çok çaba göstereceğine, yaşadığı üzüntülerin günden güne artacağına ve hayatında çok mutsuz olacağı bir döneme gireceğine delalet eder.

Rüyada büyük bir fare öldürmek ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına, aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına işarettir.

Rüyada büyük fareden korkmak eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına, rüya sahibinin sıkıntılarından, zorluklarından ve çektiği zahmetten kurtulup, rahat bir nefes alacağına alamet eder.

Rüyada büyük fare öldürmek bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına, yeni bir yol tutulacağına işaret etmektedir.

Rüyada çok büyük bir fare görmek yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine, gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments