Rüyada kedi büyüklüğünde fare görmek

Rüyada kedi büyüklüğünde fare görmek mesleğinde ve ticaret yaptığı sektörde rakiplerini geride bırakacağına, uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına, bir proje sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına, mesleğinde kendisini tatmin ve mutlu edecek noktaya geleceğine, oldukça büyük bir tehlike geçireceğinize, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, hastalıklarının düzeleceğine, elinin bollaşacağına, çok umut bağladığı bir işten yaşayacağı hayal kırıklığı neticesinde hala dik durmaya çalışacağına rivayet eder.

Rüyada kedi büyüklüğünde fare gördüyseniz:

  • Bazı konulara olmanız gerektiğinden daha çok iyimser bakıyor olabilirsiniz.

Rüyada kedi büyüklüğünde fare görmek sorunların çabucak halledileceğine, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine delalet eder.

Rüyada kedi kadar büyük fare görmek bol kazançlı bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, neşesini kaçıracağına alamet eder.

Rüyada kedinin ağzında fare görmek birçok kişiye yardım edeceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada kedi görünümlü fare görmek büyük bir hastalıktan dönüleceğine, eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kedinin fare görmek beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına, amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kedinin fareyi öldürdüğünü görmek isteklerinin ve arzularının da yerine geleceğine, iş dünyasında hatırı sayılır bir itibara sahip olması nedeniyle sürekli yeni iş teklifleri alacağına alamet etmektedir.

Rüyada farenin kediyi öldürmek sonradan da haksız olduğunu göreceğine, hiç ummadığınız bir acı ile karşılacağınıza yorulur.

Rüyada evin içinde kedi ve fare görmek yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments