Rüyada siyah boya sürmek

Rüyada siyah boya sürmek bir sebeple hem öz güven eksikliği yaşanacağına, bazı zor durumlar ile bölünen bir ilişkinin kaldığı yerden devam edeceğine, hatalı davranışları yüzünden ikaz edileceğine, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına, ortaklardan birinin yapacağı hatalar yüzünden iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, kaybetmeyi göze alamayacağına, sermayesini riske etmeyeceğine, azmiyle takdir topladığı gibi, yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına, zenginlik kazanacağına tabir olunur.

Rüyada siyah boya sürmek gördüyseniz:

  • Yeni ortaya çıkan bilgiler planlarınızı değiştirmeniz anlamına gelebilir.

Rüyada siyah boya sürmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatında yeni kapılar açılacağına, oldukça büyük başarılara yorulmaktadır.

Rüyada saçına boya sürmek tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine, bir sebeple ailesi içinde tartışmaların yaşanacağına alamet eder.

Rüyada göze boya sürmek bir sebeple hiç olmayacak bazı durumlar ile karşılaşacağına, çok zor durumlara düşeceğine ancak daha sonra kendisine yardım edecek insanlar sayesinde bu sorunlardan kurtulacağına işarettir.

Rüyada göz boyası sürmek rahat bir hayatı olacağına, dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, geçmişi unutup geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada duvara boya sürmek attığı bir adımdan istediği mutluluğu, huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına, hafifleyeceğine, huzura kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada göze mavi boya sürmek kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına çok üzüleceğine delalettir.

Rüyada yeşil göz boyası sürmek özel hayattan yana mutluluk verecek gelişmelerin yaşanacağına, maddi anlamda refahın yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada göze yeşil boya sürmek sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine, işlerinin ve projelerinin kendisine başarı ve zafer getireceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments