Rüyada göze yeşil boya sürmek

Rüyada göze yeşil boya sürmek işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına, mutlu zamanlar geçireceğine, ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine ve aile büyüklerine saygıda kusur etmeyen, hayırlı bir evlat olacağına, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine, günbegün kötüleşeceğine, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine, enerjisini toplayacağına, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, çalışmaların beğeni almayacağına rivayet eder.

Rüyada göze yeşil boya sürmek gördüyseniz:

  • Dış etkenlere takılmamalısınız.

Rüyada göze yeşil boya sürmek evli olanların eşlerinden kötü muamele göreceğine, iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına delalettir.

Rüyada göze boya sürmek fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine ve kırgınlıkların unutulacağına, işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine rivayet eder.

Rüyada göze mavi boya sürmek şansın yaver gideceğine, rüya sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada göze yeşil far sürmek büyük miktarda kazanç elde edeceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına delalet eder.

Rüyada yeşil boya sürmek yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine, sorunlarından kurtulacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine işaret eder.

Rüyada yeşil göz boyası sürmek uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine, hem de iş hayatına yansıyacağına yorulur.

Rüyada göze mavi boya görmek büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, uzun zamandan beri hazırlıklarını yaptığı bir işe girdikten sonra çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada göze mavi far sürmek verdiği emeklerin heba olacağına, projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments