Rüyada saçına boya sürmek

Rüyada saçına boya sürmek üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına, çok karlı yatırımlar yapacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine, cesaretini ve kendine olan özgüvenini toplayacağına, bir sebeple borcun gittikçe artacağına, çok büyük kişiler ile çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakında çok büyük kazançlar elde edecek bir çalışmanın temellerinin atılacağına, maddi yükünün artacağına, borçlarının kapanacağına, ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine, sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine, karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına alamet etmektedir.

Rüyada saçına boya sürmek gördüyseniz:

  • Belli bir konuda ısrarcı olmadan önce, karşı tarafın da sizin kadar ısrarcı olacağını hesaba katmanızda fayda var.

Rüyada saçına boya sürmek iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada saça boya sürmek sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına, kişinin her zaman sosyal biri olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil boya sürmek zaferler kazanacağına, sevdiği bir kişinin büyük bir üzüntü yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada göz boyası sürmek hayatında bolluğun ve bereketin hüküm süreceği günlerin geleceğine, yolunun açılacağına, başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada yüzüne boya sürmek elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine, uğranılan zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine rivayet eder.

Rüyada duvara boya sürmek çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine, aile içinde eşlerin sürekli tartışma yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüze boya sürmek çok büyük çalışmalara girileceğine, hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine yorulur.

Rüyada kırmızı boya sürmek yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, yenileceğine, şifa bulacağına, ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments