Rüyada göze mavi boya sürmek

Rüyada göze mavi boya sürmek birikim yapacağına, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, işlerin de yolunda gideceğine, sinirlerinin yıpranması yüzünden sık sık agresif davranacağına, eline geçen fırsatların kısa zaman içinde faydalarını göstereceğine, hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, onlar için çabalayacağına ve kendini onlara feda edeceğine, kendisini takdir edenlerin de, çekemeyenlerin de çoğalacağına alamet etmektedir.

Rüyada göze mavi boya sürmek gördüyseniz:

  • Uzun mücadeleler verdiniz, her seferinde ayağa kalkmayı başardınız.

Rüyada göze mavi boya sürmek yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada göze yeşil boya sürmek gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına, aile hayatının sorunsuz olacağına işaret etmektedir.

Rüyada göze boya sürmek sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada göze mavi boya görmek kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine, ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına rivayet eder.

Rüyada göze mavi sürme sürmek çok hayırlı ve kazançlı çalışmalar yapacağına, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına tabir olunur.

Rüyada göze mavi kalem sürmek kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına, maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine, zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada göze mavi far sürmek tüm hayalini gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına, her zaman çok mutlu olacağına delalettir.

Rüyada göze far sürmek kazancının günden güne artacağına, sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına, borçların ve dertlerin biteceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments