Rüyada duvara boya sürmek

Rüyada duvara boya sürmek rahat ettirecek bir işe girileceğine, atılan adımların sıkıntı yaratacağına, büyük bir parasızlık yaşanacağına, hastalanacağına, karamsarlığa kapılmak, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına, çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, çok kötü hissedileceğine, rüya sahibinin ettiği duaların ve tuttuğu dileklerin karşılık bularak hayallerinin de gerçekleşeceğine, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine delalet eder.

Rüyada duvara boya sürmek gördüyseniz:

  • Maddi anlamda sıkıntı yaratabilecek girişimlerden, işlerden veya aşırı harcamalardan uzak durmanızda fayda var.

Rüyada duvara boya sürmek insanlarla arasının iyi olacağına, keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada göz boyası sürmek ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, hayır işleri yaparak hem insanlara hem diğer canlılara yardımcı olunacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüzüne boya sürmek aradaki samimiyetin ve sıcaklığın ilerleyeceğine, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına işaret eder.

Rüyada göze mavi boya sürmek yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, her türlü derde ve üzüntüye karşı hazır olunduğuna, işlerle ilgili doğru karar vermek için detaylı bir düşünme yolu seçildiğine, ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına tabir olunur.

Rüyada kırmızı boya sürmek girdiği her işte büyük adımlar atacağına, istediği noktalara geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada saçına boya sürmek aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, stresinin çoğalacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil boya sürmek istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine işaret etmektedir.

Rüyada göze yeşil boya sürmek mallarının ve kazancının çoğalacağına, kimseden yardım almadan veya kimseye el açmadan hayatın tamamlanacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments