Rüyada göz boyası sürmek

Rüyada göz boyası sürmek daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, sevinçli ve hayırlı haberler getirecek bir kişinin haneye geleceğine ve gelişiyle haneye neşe dolacağına, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, ferah bir döneme girileceğine, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine ve ferahlığa çıkacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, korkularından, hastalıklarından, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına rivayet eder.

Rüyada göz boyası sürmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerden, cazip teklifler alabilirsiniz.

Rüyada yeşil göz boyası sürmek ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, işinden evine gidip geleceğine yorulur.

Rüyada göz boyası sürmek manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına, daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına, zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine rivayet eder.

Rüyada göze boya sürmek üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına, zafer ve bol kazanç getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada saçına boya sürmek bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine, uzun bir zamandan beri içinde bulunduğu üzüntülerden yakında kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada yüzüne boya sürmek yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine alamet eder.

Rüyada yeşil boya sürmek kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına işarettir.

Rüyada göze mavi boya sürmek iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah boya sürmek onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, iş hayatında makam sahibi olunacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments