Rüyada yeşil göz boyası sürmek

Rüyada yeşil göz boyası sürmek deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, elinin darlığa düşeceğine, sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, iş yeri sahibi olacağına, patron koltuğuna geçeceğine, yeni bir karar alma sürecine girileceğine, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine ve yaptığı akılcı planlar sayesinde maddi sorunlarla karşılaşmayacağına yorulur.

Rüyada yeşil göz boyası sürmek gördüyseniz:

  • Ortam değişikliği, farklı uğraşlar ya da farklı kişilerle görüşmek size iyi gelebilir.

Rüyada yeşil göz boyası sürmek bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, yaşadığı sorunların teker teker çözüleceğine ve yaptığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına işaret eder.

Rüyada göz boyası sürmek var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, bu sayede az da olsa feraha çıkılacağına, ona dört elle gönülden bağlanacağına delalet eder.

Rüyada göze yeşil boya sürmek işinde başarılı olacağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine, tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine inanılır.

Rüyada yeşil boya sürmek bir koyduğu işten üç alacağına, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil göz farı sürmek çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine, yapacağı büyük çalışmalar sayesinde çok yüksek mevkilere sahip olacağına inanılır.

Rüyada gözüne yeşil far sürmek başın borçlularla belaya gireceğine, neredeyse mahkemelik olunacağına, elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil göz kalemi sürmek geleneklere aykırı ve islami hayattan uzak bir yaşama sahip olunacağına, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada gözlerine yeşil kalem sürmek hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, iş hayatındaki yoğun sorumluluklar neden ile sağlığın bozulacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments