Rüyada siyah bileklik görmek

Rüyada siyah bileklik görmek maddi olarak çok büyük kaynaklara sahip olunacağına, yaşamının tadını çıkaracağına, çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine, sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine, kararlar alacağına, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına, zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine ve zengin olunacağına, yanlış giden işlerin düzeltileceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına delalettir.

Rüyada siyah bileklik gördüyseniz:

  • Eski tanıdıklar da aniden yüzünü gösterebilir.

Rüyada siyah boncuklu bileklik görmek çok hayırlı insan olunacağına, yaşadığı zorluğun biteceğine rivayet eder.

Rüyada siyah bileklik takmak başka başka sebeplerden ötürü uzunca bir süre toparlanılamayacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah bileklik görmek hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve rüya sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına tabir olunur.

Rüyada gümüş bileklik çalmak ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına inanılır.

Rüyada taşlı bileklik takmak hiçbir zaman alım ve ödeme zorluğuna düşmeyeceğine, girilecek olan işlerde deyim yerindeyse altın harflerle adını yazdıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada altın bileklik takmak sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine, akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine ve çok mutlu olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinden bileklik hediye almak elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil bileklik takmak yuva kuracağına, ters giden işlerin yoluna sokulacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments