Rüyada gümüş bileklik çalmak

Rüyada gümüş bileklik çalmak kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına, şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına, bir sebeple aynı hataları sürekli tekrarlayacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine, elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, kazanca ve ekmeğe kavuşacağına, tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine ve allah’ın izni ile gönlünün düştüğü ikiliği de atlatacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada gümüş bileklik çalmak gördüyseniz:

  • Tartışarak zaman kaybetmek yıpratıcı durabilir, kendinizi iyi hissettiğiniz şeylerle vakit geçirmelisiniz.

Rüyada gümüş bileklik çalmak dertlerin aşılacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına tabir olunur.

Rüyada gümüş bileklik bulmak yaptığı işlerin günbegün artacağına, daha başarılı ve kazançlı olacağına inandığına ve bunun da kendisine gerçek bir başarı getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada gümüş bileklik görmek bilakis malının çoğalacağına, zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine tabir olunur.

Rüyada altın ve gümüş bileklik görmek hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına, borçlanıp, hasta olacağına yorulmaktadır.

Rüyada gümüş bileklik almak rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak bazı sorunlarla karşılaşılacağına yorulur.

Rüyada gümüş bileklik hediye almak büyük bir ortaklık yapılacağına, onlar hakkında nasıl da yanıldığını anlayacağına delalettir.

Rüyada bileklik çalmak çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine, ekmeğinin bereketleneceğine alamet eder.

Rüyada altın bileklik çalmak işlerinin daha da iyi olacağına, büyük atılımlarda bulunacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments