Rüyada siyah boncuklu bileklik görmek

Rüyada siyah boncuklu bileklik görmek büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine, hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına, çirkin iftiralara uğrayacağına, çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına, işlerine verimin hâkim olacağına, ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına, çeşitli gelişmeler yaşayacağına, onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına, başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, işlerinin rast gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada siyah boncuklu bileklik gördüyseniz:

  • Disiplinli olmalısınız.

Rüyada siyah boncuklu bileklik görmek kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına, gözyaşının dineceğine, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada boncuktan bileklik görmek kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine, işlerini yoluna koymayı başaracağına alamet etmektedir.

Rüyada boncuklu bileklik takmak bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına ve maddi ve manevi olarak çok zorluk çekeceğine, tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına yorulur.

Rüyada mavi boncuklu bileklik takmak içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine, üzüleceğine, zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada boncuklu bileklik almak tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine, kazalardan, belalardan, kötülüklerden uzak olacağına yorulur.

Rüyada boncuklu bileklik görmek aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada boncuk bileklik takmak dertlerden kurtulmaya, iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine ve bazı istenmeyen olayların yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada boncuk bileklik görmek maddi açıdan iş hayatında zarar getirecek bir konu ile ilgili olarak çok temkinli adımlar atılacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments