Rüyada siyah yavru keçi görmek

Rüyada siyah yavru keçi görmek borçların en düzgün şekilde ödeneceğine, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına, arkadaşlık ilişkilerinin uzun yıllar boyunca kötüleşeceğine, bir yere taşınmaya, iyi geçiminin biteceğine, rahata ve huzura kavuşacağına, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına, kendisine hayır getirecek kararlar alacağına, atılıma geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada siyah yavru keçi gördüyseniz:

  • Geçmişte birlikte çalıştığınız kişilerle biraraya gelmeniz aradığınız sonuçları elde etmenizi sağlayabilir.

Rüyada siyah keçi yavrusu görmek dertlerinin artacağına, aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine yorulmaktadır.

Rüyada siyah yavru keçi görmek çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, yaşadığı bir rahatsızlıktan allah’ın izni ile kısa zamanda kurtulacağına ve zor bir dönem geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine inanılır.

Rüyada keçi yavruları görmek iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına, eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına, yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine, sıkıntılarının ve dertlerinin çok yakın bir zamanda neşeye ve sevince dönüşeceğine yorulur.

Rüyada beyaz keçi yavrusu görmek uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine, rahat edileceğine, aydınlığa çıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz yavru keçi görmek karşısına kendine hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada keçi yavrusu almak her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, maddi konularda kayıplar olacağına, aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine tabir olunur.

Rüyada keçi yavrusu görmek zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına, yolunda gideceğine yorulur.

Rüyada yeni doğmuş keçi yavrusu görmek yarar getireceğine, maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments