Rüyada göbekte çatlak görmek

Rüyada göbekte çatlak görmek iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların rüya sahibinin üzerine kalacağına, adını çok büyük ve başarılı kişilerin arasına yazdıracağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine, borçlanacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına, ekmeğinin kesilmeyeceğine, sorunlu bir işin tıkır tıkır işler hale getirileceğine, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada göbekte çatlak gördüyseniz:

  • Maddi getirisi olabilecek işlere odaklanmalı, getirisiz olanları elimine etmelisiniz.

Rüyada göbekte çatlak görmek gözyaşı dökeceğine, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına, işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, malının, parasının ve canın güvende olacağına yorulur.

Rüyada evde çatlak görmek hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine, girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına yorulur.

Rüyada çatlak yol görmek evlense dahi borçlar nedeniyle daha evliliğinin ilk günlerinde bile stres içinde olacağına, müreffeh bir yaşama sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada cam çatlağı görmek iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına, kazancının bereketleneceğine alamet eder.

Rüyada çatlak çay bardağı görmek malında azalmaya, iyi niyetlerinin karşılık göreceğine işarettir.

Rüyada tavanı çatlak görmek kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, iş hayatı ile ilgili çok hayırlı gelişmeler ile bir şekilde sorunlarının her geçen gün daha kolay bir hale geleceğine işaret eder.

Rüyada yer çatlağı görmek dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine, çok saygın bir kişi olarak yüksek bir mevkiye terfi edeceğine rivayet eder.

Rüyada evi çatlak görmek girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, de zenginliğe kavuşacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments