Rüyada ayaklarının şiştiğini görmek

Rüyada ayaklarının şiştiğini görmek onlardan taraf hayır göreceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına, bazı sorunlar yaşanmasına rağmen istenen her şeye sahip olunacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına delalet eder.

Rüyada ayaklarının şiştiğini gördüyseniz:

  • Maddi, manevi, ilişkilerinizi ya da işinizi ilgilendiren v.b konu her ne ise, farklılık gerektiriyor olabilir.

Rüyada şiş ayak görmek kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayakların şiştiğini görmek sadece istemenin ya da düşünmenin yetmeyeceğine, günü birlik tatillere çıkacağına alamet eder.

Rüyada ayağın şiştiğini görmek işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine ve hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayak bileğinin şiştiğini görmek büyük bir sabır göstererek kendisini kötü olaylar ve tartışmaya girmekten koruyacağına, yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayağı şiş görmek iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına, güzel ve olumlu haberler alacağına yorulur.

Rüyada ayaklarının şiş olduğunu görmek gerçekleştirmek istediğiniz arzularınızla ilgili gerekli potansiyelin olduğuna, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına yorulur.

Rüyada ayak şişmesi görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, kendisi için hayırlı ve uğurlu olacak adımlar atacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin ayağının şiştiğini görmek uzun bir süre zorluk çekileceğine, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments