Rüyada birinin ayağının şiştiğini görmek

Rüyada birinin ayağının şiştiğini görmek yeni bir yol çizileceğine, nüfuzlu, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine, şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine, askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine, rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına, eşler arasında tartışmalı bir dönemin yaşanacağına, anne ile ilişkilerin eski haline döneceğine, fakirlikten kurtulmaya, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, sorunların ardı ardına geleceğine, yapılan hataların büyük belalar getireceğine, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada birinin ayağının şiştiğini gördüyseniz:

  • Beklenmedik kaynaklardan maddi gelir elde edebilir ya da teklifler alabilirsiniz.

Rüyada ayaklarının şiştiğini görmek bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ayak şişmesi görmek aile içinde bazı gerginlikler olacağına, kazancın her kuruşunun helal olduğuna ve kısmet geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayakları şiş görmek elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına, daha güzelleşeceğine yakışıklı olacağına yorulur.

Rüyada ayağın şiştiğini görmek problemli durumlardan birinin çözüleceğine, sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin ayağının şiştiğini görmek hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, onunla ömrünün sonuna kadar ayrılmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayakların şiştiğini görmek dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, trend olan bir markanın başına geçileceğine işarettir.

Rüyada ayaklarını şişmiş görmek inandığı ve uğruna büyük sermayeler koyduğu işlerin de kendisine hayal kırıklığı yaşatmayacağına, bereket ve zenginlik sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada ayakları şişmiş görmek biraz olsun hafifleyeceğine ve hayatın belli bir oranda sıradanlaşarak kişiye nefes alacak zaman kazandıracağına, moralin bozulacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments