Rüyada ayakları şişmiş görmek

Rüyada ayakları şişmiş görmek çok büyük bir baskı altına gireceğine ve sonunda tüm toplum ile bağlarını kopartıp kendisini ruhsal bir hastalığın kucağına, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, bir sebeple uzak durması gerektiğine ve kendisini kötü olayların içinde huzursuz bir şekilde bulabileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına, kıtlığın meydana geleceğine, yaşadığı gergin ve zor günleri arkasında bırakacağına, sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada ayakları şişmiş gördüyseniz:

  • Uzman kişilerin tecrübelerine kulak vermekte fayda var.

Rüyada ayaklarını şişmiş görmek sevdiklerinin hayatlarındaki olumlu gelişmelere tanıklık edileceğine, işlerinin yoluna gireceğine, yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına yorulur.

Rüyada ayaklarının şiş olduğunu görmek maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine, aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına delalettir.

Rüyada ayaklarının şiştiğini görmek yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine, kötü durumların ortadan kalkacağına, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayak bileğinin şiştiğini görmek dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayağında şişlik görmek sıkıntıların yakın zaman içinde çok hayırlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kalkacağına, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada ayağını şişmiş görmek inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına ve bütün dileklerin bir bir gerçeğe dönüştürüleceğine rivayet eder.

Rüyada şiş ayak görmek zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayakları şiş görmek ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, ün yapmayı başaracağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments