Rüyada sırtta sivilce sıkmak

Rüyada sırtta sivilce sıkmak sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, duyduğu endişenin iki kat artacağına, mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına, rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine, deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada sırtta sivilce sıkmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle yapacağınız planlar ilişkilerinizi renklendirebilir.

Rüyada sırtta sivilce sıkmak rüyayı gören kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına ve bu sayede hayal edilen yere hızlı bir şekilde gelineceğine, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine delalettir.

Rüyada sivilceyi sıkmak uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, iftiraya maruz kalınacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüzdeki sivilceyi sıkmak böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine, başarısız olacağına, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin sivilcesini sıkmak sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, işlerin daha kötüleşeceğine, çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine işaret eder.

Rüyada yüzünde sivilce sıkmak hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına ve gittikçe daha kötü bir duruma düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kendi sivilceni sıkmak maddi imkânlarının artacağına, bu durumun özel hayatına ve aile yaşamına da olumlu yönde yansıyacağına, kişinin afiyette kalacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine, mal ve varlık sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada yüzdeki sivilceleri sıkmak gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, sorumluluk sahibi bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüzünden sivilce sıkmak çok fazla zarara sebep olmayacağına, herkesin yardımına koşan rüya sahibinin başı sıkıştığında çevresinde pek çok insan göreceği için mutluluk duyacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments