Rüyada yüzdeki sivilceleri sıkmak

Rüyada yüzdeki sivilceleri sıkmak bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine ve sevilen kişilerle yolların ayrılacağına, çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine, aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına, sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, borçlarının azalacağına, yükünün hafifleyeceğine, dünya işlerinden uzaklaşmaya, allah’a yakın olmaya inanılır.

Rüyada yüzdeki sivilceleri sıkmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle zaman geçirin.

Rüyada yüzdeki sivilceyi sıkmak yardıma muhtaç olan insanlara yardım edeceğine, büyük bir ikilemde kalacağına, girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine tabir olunur.

Rüyada yüzdeki sivilceleri sıkmak uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına, maddi olarak ferahlığa çıkacağına ve refah içinde bir hayat süreceğine, kendisine olan güvenini ve yaşama karşı cesaretini yitireceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüzde siyah nokta sıkmak kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, kendisini üzen ve kötü durumlara sokan olayların son bulacağına tabir olunur.

Rüyada yüzde kırmızı sivilce görmek arabuluculuk yapılacağına, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine işaret eder.

Rüyada yüzde büyük sivilce görmek emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine işarettir.

Rüyada yüzde iltihaplı sivilce görmek hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına, hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine delalet eder.

Rüyada yüzde sivilceler görmek iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine, saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına işaret eder.

Rüyada yüzde sivilce patlatmak güzel günlerinin geride kalacağına, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments