Rüyada birinin sivilcesini sıkmak

Rüyada birinin sivilcesini sıkmak çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, çıkış yolları bulacağına, dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, istenenden daha fazla mala sahip olunacağına, daha fazla kazanç getireceğine, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, rahat bir hayata adım atacağına, büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine delalettir.

Rüyada birinin sivilcesini sıkmak gördüyseniz:

  • Müdahale etmemeniz durumunda karışabilecek durumlar söz konusu olabilir.

Rüyada burnunda sivilce sıkmak yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine, çok büyük mutluluklar ve çok güzel günler göreceklerine, bu sayede sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve rüya sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına delalet eder.

Rüyada sırtta sivilce sıkmak rızkından ve gelirinden olacağına, işlerinde birçok sorun yaşadıktan sonra büyük maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sivilceyi sıkmak geleceğinin de umut vadedeceğine, ortaklıkların ve yapılan anlaşmaların tek taraflı olarak feshedileceğine delalettir.

Rüyada büyük sivilce sıkmak sevdiklerini, istediklerini, hayal ettiklerini de hoşlanmadıklarını, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına, yapılacak işlerde hep dikkatli ve ayık olunması gerektiğine ve ancak bu şekilde kazanç elde edileceğine alamet eder.

Rüyada bir başkasının sivilcesini sıkmak çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüzdeki sivilceyi sıkmak huzurunun eski haline döneceğine, hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına, canını sıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada aynada sivilce sıkmak çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine, kendi işinin patronu olunacağına inanılır.

Rüyada siyah sivilce sıkmak zorluklarını aşmayı bileceğine, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments