Rüyada sivilceyi sıkmak

Rüyada sivilceyi sıkmak umutlarının bitmesine sebep olacağına, problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, hayır getirecek işlere girileceğine, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına ve bu sayede aslında her insanın hakkı olan ama sadece kısmetli olanların sahip olacağı en güzel şeyleri elde edeceğine, sonu hüsranla bitecek bir ilişkiye başlanacağına, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına, alınacak olan para sayesinde iş sahibi olunacağına, işlerin eski haline döneceğine, yeni bir ilişki yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sivilceyi sıkmak gördüyseniz:

  • Zıt fikirli kişileri ikna etmek zaman alabilir.

Rüyada yüzdeki sivilceleri sıkmak yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine, keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendi sivilcesini sıkmak dertlerinin biteceğine, kardeşlerden birinin desteğinin alınacağına alamet eder.

Rüyada burundan sivilce sıkmak huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına yorulur.

Rüyada başkasının sivilcesini sıkmak gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, kızgınlıkların geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada siyah sivilce sıkmak bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine, iş hayatı içinde yeni bir sayfa açacağına delalettir.

Rüyada aynada sivilce sıkmak hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, ettikleri duanın kabul olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendi sivilceni sıkmak işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına alamet etmektedir.

Rüyada büyük sivilce sıkmak var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, bu sayede az da olsa feraha çıkılacağına, dertleri biteceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments