Rüyada yüzünden sivilce sıkmak

Rüyada yüzünden sivilce sıkmak maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına, hayırlı ve başarılı işlere gireceğine ve çok daha büyük bir çaba göstererek kariyer planında basamakları hızlı bir şekilde tırmanacağına, hayatı ile bazı kararlar vereceğine, hayırlı bir işe başlayacağına, sorunu kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine, huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına, kariyerinin yükseleceğine ve kişinin emrinde pek çok kişinin olacağına, yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüzünden sivilce sıkmak gördüyseniz:

  • Yenilenmek için zamana ihtiyacınız var.

Rüyada yüzünden sivilce sıkmak kurtulmak için bazı yollar deneneceğine, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve rüya sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına inanılır.

Rüyada yüzünden siyah nokta sıkmak daha hızlı ve daha güvenli adımlar atılacağına, huzurunun yerinde olacağına yorulur.

Rüyada yüzünden kir çıkarmak aşının da çoğalacağına, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgili yüzünden ağlamak rakiplerini gerisinde bırakacağına ve kendisine karşı kem gözlerle bakan kişileri de bertaraf edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede yakın bir zamanda kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada yüzünden maske çıkarmak üzüleceğine ve ağlayacağına, mutluluğundan olacağına yorulur.

Rüyada yüzünden kıl çekmek güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, geleceğinin mutlulukla dolacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüzünden tüy koparmak çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüzünden kıl aldığını görmek parasal ve ruhsal sorunların artacağına, varolan borçların yakında ödeneceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments