Rüyada kendi sivilceni sıkmak

Rüyada kendi sivilceni sıkmak istediklerini rahatlıkla elde edeceğine gerek işinden gerekse ailesinden yana çok şanslı olacağına, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına, kendi işine sahip olacağına, rüya sahibini çok heyecanlandıracak ve büyük firmalar arasına adını yazdırmasını sağlayacak işlere imza atacağına, huzurunun ve mutluluğunun yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada kendi sivilceni sıkmak gördüyseniz:

  • Hızlı ilerlemek veya çok fazla şey üstlenmek yıkıcı olabilir.

Rüyada yüzünde sivilce sıkmak yeni bir iş almaya ya da girişimde bulunulacağına, umutlarının söneceğine delalet etmektedir.

Rüyada bacakta sivilce sıkmak lüksünün, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına, bununla kalmayarak iflas edeceğine delalettir.

Rüyada başkasının sivilcesini sıkmak güç, kudret ve iman sahip olacağına, nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine inanılır.

Rüyada sivilceyi sıkmak rüya sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine ve tüm hayatının neredeyse çalışmak olacağına, zorlukların ve tartışmaların aşılacağına, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine delalettir.

Rüyada siyah sivilce sıkmak üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine, bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine, bu haberi aldıktan sonra sevdiği kişilerden biri ile işe başlayacağına inanılır.

Rüyada burunda sivilce sıkmak yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine işarettir.

Rüyada birinin sivilcesini sıkmak sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine, güzel huyları ile her zaman takdir toplayacağına delalettir.

Rüyada yüzdeki sivilceyi sıkmak üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments