Rüyada yüzünde sivilce sıkmak

Rüyada yüzünde sivilce sıkmak mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile birlikte daha önce el atmaya cesaret edemeyeceği bazı büyük ve yorucu çalışmalara imza atacağına, işlerin düzene gireceğine, sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına, kazancın ve işlerin düşerek maddi sıkıntıların baş göstereceğine, ün yapmayı başaracağına, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, yardımsever ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yoluna adım atılacağına, büyük kazanç elde edeceğine ve hayal ettiği herşeye yakında kavuşacağına yorulur.

Rüyada yüzünde sivilce sıkmak gördüyseniz:

  • Şimdilik, artı eksi dengesini kontrol etmeden öne çıkmamakta fayda var.

Rüyada yüzünde sivilce sıkmak karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına ve sorunların aşılması konusunda yardım edeceğine, iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine delalet etmektedir.

Rüyada bacakta sivilce sıkmak tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, verilen emeklerin heba olacağına işarettir.

Rüyada başkasının sivilcesini sıkmak sonu hoş olmayacak bir yolculuğa, gözyaşı döküleceğine ve uzun süre yüzün gülemez olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüzdeki sivilceleri sıkmak sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına tabir olunur.

Rüyada aynada sivilce sıkmak çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, aile hayatı içinde yaşanan sorunların aile büyükleri sayesinde çözüm bulacağına delalet eder.

Rüyada kendi sivilceni sıkmak yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, sürpriz, olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına yorulur.

Rüyada burunda sivilce sıkmak üçüncü gözünün açılacağına, herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine, maddi sorunlarının çözüleceğine yorulur.

Rüyada kendi sivilcesini sıkmak hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına, sahip olduklarından ve allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine, açlık, parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments