Rüyada yüzdeki sivilceyi sıkmak

Rüyada yüzdeki sivilceyi sıkmak beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına, içinde bulunulan ve kişiyi sıkıntı veren olumsuzlukların ardından gelecek büyük mutlu haberlere, iyi insanlarla arkadaş olunacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, elinin darlaşacağına, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine, kazancın ve ekmeğin eksileceğine, ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına, evinde ve işinde yardımcıları olacağına, elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine, ekmeksiz ve aşsız kalacağına yorulur.

Rüyada yüzdeki sivilceyi sıkmak gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren değişiklikler size iyi gelebilir veya stresi azaltabilir.

Rüyada yüzdeki sivilceyi sıkmak yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, galibiyet kazanacağına delalettir.

Rüyada yüzdeki sivilceleri sıkmak iyi halini yitireceğine, bazı sırların açığa çıkacağına rivayet eder.

Rüyada yüzde siyah nokta sıkmak hanesinden bolluk ve bereketin eksik olmayacağına, iş güç konusunda birçok karar verileceğine alamet eder.

Rüyada yüzde sivilceler görmek kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, başarıya ulaşacağına, geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüzde kırmızı sivilce görmek zor günlerden geçeceğine, neredeyse kahrolacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüzde sivilce görmek işlerin yoluna gireceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına, çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine ve maddi zararlara uğranacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüzde sivilce patlatmak onun sayesinde kolaylık elde edeceğine, kötü, fesat, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına yorulur.

Rüyada yüzde sivilce çıktığını görmek büyük kazançlar elde edeceğine ve sorunlarından kurtulacağına, yeni siparişler alacağına, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments