Rüyada silah ve kelepçe görmek

Rüyada silah ve kelepçe görmek daha fazla zenginlik elde etmek için de hak olmayan kararları uygulayacağına, geçim sıkıntısına ve darlığa düşeceği işlere umut bağlayacağına, müjdeli haberler alacağına, zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına, yakın bir arkadaşla yaşanan tartışmanın tatlıya bağlanacağına, neşe ve sağlıkla geçeceğine, daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, duygularının karşılığını alamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada silah ve kelepçe gördüyseniz:

  • Yalnız başınıza ilerlemeniz gerekmiyor.

Rüyada silah ve kelepçe görmek kısmet alacağına, sağduyusu, yeteneği, sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına işaret etmektedir.

Rüyada eli kelepçeli birini görmek sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine, eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine işarettir.

Rüyada ellerini kelepçeli görmek bol kazanç elde edileceğine, yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına, çok sevinçli olaylar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birine kelepçe takıldığını görmek kişinin seçeceği meslekte isim yaparak herkesin takdirini, saygısını toplayacağına, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine alamet etmektedir.

Rüyada altın kelepçe takmak çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, nefsini terbiye etmeyi bileceğine alamet etmektedir.

Rüyada oğlunu kelepçeli görmek yaşadığı sorunları ve zorlukları aşacağına, boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine rivayet eder.

Rüyada başkasının elinde kelepçe görmek sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, arif kimselerden sayılacağına inanılır.

Rüyada kelepçeden kurtulduğunu görmek başarılı olacağına ve allah’ın yardımlarına ereceğine, hayallerinin gerçek olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments