Rüyada kelepçeden kurtulduğunu görmek

Rüyada kelepçeden kurtulduğunu görmek net bir bakış açısı kazanacağına, sorunların artacağına, çok üzüntülü bir döneme girileceğine, bu olayların yaşanmasına sebep olan akrabalar ve arkadaşlar ile tartışma yaşanacağına, birçok kişiden birlikte çalışma teklifi alınacağına ve en kazançlı olanının kabul edileceğine, işinin başından ayrılmayacağına, sevdiği kişilerle arasının açılacağına, ayıplanacağına, horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine inanılır.

Rüyada kelepçeden kurtulduğunu gördüyseniz:

  • Evde yapacağınız değişiklikler kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlayabilir.

Rüyada kelepçeden kurtulduğunu görmek hayır getirecek bir işe girileceğine, bu işte büyük bir başarıya imza atılacağına, çok başarılı atılımlar yapılacağına delalet eder.

Rüyada kelepçeden kurtulmak hep dinç ve genç kalacağına, çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş birini kelepçeli görmek etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, alışkanlıklarını değiştirmek zorunda kalacağı gibi, konforundan da ödün vereceğine işaret eder.

Rüyada babasını kelepçeli görmek ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine, çok zor zamanlar geçirileceğine ve atılan her adımda daha kötü bir durum doğacağına alamet eder.

Rüyada eli kelepçeli adam görmek zarar edeceği bir işe girmek zorunda kalacağına, sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına yorulur.

Rüyada başkasında kelepçe görmek sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, iyi ruh halinin bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birisine kelepçe takmak uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine, parasını ve işini kaybedeceğine inanılır.

Rüyada kolunda kelepçe görmek iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına, herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına bu sayede hem itibar hem de kazanç elde edeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments