Rüyada başkasının elinde kelepçe görmek

Rüyada başkasının elinde kelepçe görmek kendini her konuda geliştireceğine, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına, manevi hayatınızdaki yükselmeye ve derinden gelen huzura, yaşamdan elini eteğini çekeceğine, onun sevincini de, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine, yaşam sevincinin geri geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada başkasının elinde kelepçe gördüyseniz:

  • İçinden çıkılması zor durumlar için başka kişilerin tecrübelerine veya bilgilerine ihtiyaç duyabilirsiniz.

Rüyada elleri kelepçeli görmek yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, kişinin de bunun için üzülüp, hayıflanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada elleri kelepçeli birini görmek işlerini yoluna koymak için yeni bir çevreye gireceğine, bolluk içinde yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada eli kelepçeli birini görmek aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, rızkının kesilmeyeceğine inanılır.

Rüyada birini elleri kelepçeli görmek gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine ve allah katında bir günahkâr sayılacağına, ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına yorulur.

Rüyada eli kelepçeli görmek çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına, bu sayede işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine, yol kat edeceğine, bol para kazanacağına delalet eder.

Rüyada elleri kelepçelenmek güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, toplumda suçlu, allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, çevrenizden takdir görmeye yorulmaktadır.

Rüyada eline kelepçe takıldığını görmek olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine, maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına rivayet eder.

Rüyada elinde kelepçe görmek kişinin bir süre zorluk çekeceğine, ekonomik olarak darlığa düşeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments