Rüyada eli kelepçeli birini görmek

Rüyada eli kelepçeli birini görmek bol nimete kavuşacağına, dertlerine çareler, sorunlarına da çözümler bulacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına, çok güzel ve hayırlı çalışmalar yaparak kendisinden yardım isteyen herkese çok büyük yardımlarda bulunacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına, doğru seçimler yapacak olan rüya sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına, endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine delalet eder.

Rüyada eli kelepçeli birini gördüyseniz:

  • Yeni girişimlerde bulunmaktan sakın çekinmeyin.

Rüyada ellerinin kelepçelendiğini görmek maneviyata daha çok önem verileceğine, değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, iş hayatında büyük başarılar kazanacağına ve rakiplerinin ulaşamayacağı kadar iyi ve kazanç getirecek işlere gireceğine alamet eder.

Rüyada elleri kelepçeli birini görmek üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına alamet eder.

Rüyada eline kelepçe takıldığını görmek sağlık sorunlarının son bulacağına, maddi ve manevi açıdan sene boyunca rahatlayacağına inanılır.

Rüyada eli kelepçeli birini görmek sevinçli haberlerin alınacağına, bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, bu sayede hayatının çok daha iyi duruma geleceğine rivayet eder.

Rüyada elleri kelepçeli görmek ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına ve kısa zaman içinde sorunun üstesinden geleceğine, her şeyin yenileceğine ve bütün işlerin sevinç ve mutlulukla yapılacağına inanılır.

Rüyada başkasının elinde kelepçe görmek doğru haber almaya, kısmetinin ve şansının da kapanacağına delalet etmektedir.

Rüyada ellerinde kelepçe görmek kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada elleri kelepçelenmek sorunlarının geçmişte kalacağına, işlerin düzgün gideceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments