Rüyada çanta saklamak

Rüyada çanta saklamak beklentilerine ulaşacağına, zafer elde edeceğine, aradaki buzların eritileceğine, geçim derdi çekeceğine ve maddi anlamda ciddi bir güç kaybı yaşayacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine, okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına, dertlerin biteceğine, sıkıntıların aşılacağına, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çanta saklamak gördüyseniz:

  • Diğerlerini işlerinize dahil etmeniz kendilerinden bekleneni anlamanızı sağlayabilir.

Rüyada çanta saklamak kendisini üzen durumlardan uzak kalıp, hayatın iyi yanlarına bakmaya çalışarak, daha pozitif biri olacağına, çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine inanılır.

Rüyada pasta saklamak yarınlarına inanacağına ve kendisine lütuf edilen ömrün kıymetini bileceğine, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine delalet eder.

Rüyada et saklamak bunun için gerekli alt yapıyı oluşturmanın yollarını bulmaya çalışacağına, duyduğu üzüntülerin ve endişelerin sona ereceğine inanılır.

Rüyada incir saklamak yasaklı ve günahlı işler yapacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada sigara sakladığını görmek içinden çıkılmaz bir hal alacağına, durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada para bulmak ve saklamak şansının da yaver gitmesi ile kısa zamanda kendi işinin başına geçeceğine, elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine delalettir.

Rüyada öldürüp saklamak yeni bir yol tutulacağına, hem iş, hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada parayı saklamak eğer hali hazırda böyle bir şey zaten varsa bunun sonucunun rüya sahibini sevindirecek şekilde olacağına, yaptığı işlerin günbegün artacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments