Rüyada sakladığını bulmak

Rüyada sakladığını bulmak aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine, önemli sorumluluklar alacağına ve kendisini yaşam mücadelesine ortak edeceğine, çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına, kendisinin aleyhinde veya arkasından işler çeviren kişileri tek tek tespit ederek gerekeni yapacağına, sebepsiz yere bir arkadaşla tartışılacağına, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada sakladığını bulmak gördüyseniz:

  • Fiziksel mücadele ya da rekabet gerektiren ortamlarda kendinizi gösterebilir veya sizinle aynı amaçları paylaşan kişilerle yeni arkadaşlıklar kurabilirsiniz.

Rüyada altın bulmak saklamak hayal kırıklığına, yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine inanılır.

Rüyada sakladığın parayı bulmak kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine, bir türlü karar verilemeyen bir konuda fırsatların kaçırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada sakladığı parayı bulmak zor bir durumda kalacağına, hayatında parasızlık, yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sakladığını bulmak huzurlu bir hayat için gereken şeylere sahip olduktan sonra kendisine uygun bir kısmet bulmaya çalışacağına, güzel bir ilişkiye başlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada para bulmak ve saklamak sevdiğinin durumunun iyi olduğuna, huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine işarettir.

Rüyada anahtar sakladığını görmek geçim sıkıntısı yaşanmayacağına, malının üstüne mal, parasının üstüne para ekleyeceğine rivayet eder.

Rüyada küpe saklamak yeni işlere ve projelere gireceğine ve çok başarılı olacağına, hastalıkların yakınına uğramayacağına yorulmaktadır.

Rüyada pasta saklamak evlilik konusunda önemli bir adım atacağına, eskisinden daha büyük ve daha karlı işlere gireceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments