Rüyada yastığa para saklamak

Rüyada yastığa para saklamak hayatının güzelleşeceğine, borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına, eve kapanıp, kendine döneceğine, sevince ve imrenilecek güzel bir duruma gelmeye, çok büyük bir mutluluk duyulacağına, uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, haneye bolluk ve bereket geleceğine, zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına, çalışarak ailesine maddi açıdan yardımda bulunacağına rivayet eder.

Rüyada yastığa para saklamak gördüyseniz:

  • Kendinizi fazlasıyla beğeniyorsunuz.

Rüyada yastığa para saklamak sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına, insanların karşısında saygıyla eğileceği ve onların sevgisine nail olacağı kadar büyük ve güzel işler yapacağına delalet eder.

Rüyada yastık altına para saklamak saygınlık elde edeceğine, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine delalettir.

Rüyada kağıt para sakladığını görmek hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada para saklamak çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine işaret eder.

Rüyada başkasının parasını saklamak moral olarak çökecek olan kişinin ailesi ile arasında da maddi konularda sevimsiz tartışmalar çıkacağına, yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, bu yüzden maddi sıkıntıya düşeceğine işarettir.

Rüyada kağıt para saklamak ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına inanılır.

Rüyada sakladığı parayı bulmak zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına, büyük bir başarının elde edileceğine, hayatın temposunun yükseleceğine delalet eder.

Rüyada bozuk para saklamak yükseldikçe yükseleceğine, başarıya ve zafere doymayacağına, parasının her geçen gün artacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments