Rüyada sigara paketi taşımak

Rüyada sigara paketi taşımak güzelleşeceğine, zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, makamından olacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine, ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine, sağlık sorunlarından ötürü daha doğal ve sağlıklı bir hayat seçileceğine, bu sayede sıkıntıların, sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine, atılacak adımların çok etkili bir makam sağlayacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve bu sayede çok büyük bir ferahlık duyacağına rivayet eder.

Rüyada sigara paketi taşımak gördüyseniz:

  • İş hayatınızla ilgili konuları kendinize saklamalı işinizle meşgul olmalısınız.

Rüyada sigara paketi taşımak talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine rivayet eder.

Rüyada sigara paketini atmak zorlukları teker teker aşacağına, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada birinden sigara paketi almak borçların ödenememesi yüzünden alacaklıların kapıya dayanacağına, başına gelen üzücü bir olaydan etkilenip etrafındaki insanlara çok kırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sigara paketi vermek önemli yerlere geleceğine, düşmanlarının çatlamasına vesile olacağına alamet etmektedir.

Rüyada paket sigara görmek hiçbir zaman yokluğa düşmeyeceğine, yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sigara paketi toplamak çalışmaları kötüleyeceğine, iyi bir maaşla yeni bir işte çalışacağına işaret etmektedir.

Rüyada paket sigara almak elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına, sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine, hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine, başarılarının daim olacağına yorulmaktadır.

Rüyada iki paket sigara görmek yarar sağlamayacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments