Rüyada sigara paketi vermek

Rüyada sigara paketi vermek sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, gam ve kasavetin de uçup gideceğine, büyük bir proje ortaya koyacağına, güzel ve olumlu haberler alacağına, bilgi sahibi olacağına, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına, hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sigara paketi vermek gördüyseniz:

  • Bir süredir yapılması gerekliliği doğan işler daha fazla beklemeyebilir.

Rüyada sigara paketi vermek suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük ve mutluluk dolu gelişmeler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada sigara paketi satın almak zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, dertlerine derman bulacağına, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada cebinde sigara paketi görmek hasta kimselerin şifa bulması ve eski güçlerine kavuşmasına, beklenen mirasın alınacağına, umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına yorulur.

Rüyada sigara paketi bulmak her zaman aynı sonucu veren bir durumun bu sefer yapılan hesaplama hatalarından dolayı farklı bir sonuç vereceğine ve bunun da iş hayatında çok kötü ve çok üzücü olaylara sebep olacağına, verimli ve bereketli işler yapacağına delalettir.

Rüyada sigara paketi taşımak ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, sıkıntıların allah’ın izni ile son bulacağına işarettir.

Rüyada paket paket sigara görmek çok büyük destek vereceğine, endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine alamet etmektedir.

Rüyada boş sigara paketi görmek rızkının, malının ve gelirinin çoğalacağına, atılan adımların ve ele geçen fırsatların pek kazanç getirmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dolu sigara paketi görmek binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments