Rüyada sigara paketi satın almak

Rüyada sigara paketi satın almak yüzünün gülmesi için ihtiyacı olan kısmetlerin karşısına çıkacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına, planların boşa gideceğine,  iş hayatında iniş yaşanacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede ismini herkese duyuracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada sigara paketi satın almak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler tavsiyelerinizi ciddiye almak istemeyebilirler.

Rüyada sigara paketi satın almak sağlık sorunları ile uğraşılacağına, daha çok çalışılacağına alamet eder.

Rüyada açılmamış sigara paketi görmek dinin emirlerini hiçe sayacağına, kapalı olan kısmetinin açılacağına yorulur.

Rüyada paket sigara görmek büyük bir parasal sorundan ötürü iflas edileceğine, uğradığı zararların telafi edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada sigara paketi vermek deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına, büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada sigara paketi saklamak projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına delalet etmektedir.

Rüyada sigara paketi görmek çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, eş, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına delalet eder.

Rüyada sigara paketi toplamak zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına delalettir.

Rüyada paket sigara almak zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments