Rüyada sigara paketi bulmak

Rüyada sigara paketi bulmak yakın bir arkadaşla bir yola çıkılacağına, istediği her şeyi fazlasıyla elde edeceğine, yakın bir akrabayla sevilen bir hobi üzerinden giderek bir iş kurulacağına, her kim görürse görsün dualarının karşılık bulacağına, sorunlardan dolayı tırnaklarını yemeye başlayacağına, onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, moral bulacağına, hafifleyeceğine, çok hayırlı işlere girileceğine, ters giden işlerin normale döneceğine işarettir.

Rüyada sigara paketi bulmak gördüyseniz:

  • İstediğiniz belli bir kimse varsa ondan beklediğiniz yaklaşımları görebilirsiniz.

Rüyada sigara paketi bulmak hayırlı bir kısmet ile mutlu bir yuva kurulacağına, atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına tabir olunur.

Rüyada sigara paketi satın almak niyetlendiği işlere gireceğine, talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada dolu sigara paketi görmek masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine, zorlukların biteceğine, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, gelecek olumsuz bir habere veya işlerin ters gitmesine, borçların artacağına delalet eder.

Rüyada iki paket sigara görmek önemli yerlere geleceğine, sermaye yatırdığı ihalelerin ve üzerinde gece gündüz çalıştığı projelerinin kendisine hayır getirmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada boş sigara paketi görmek yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine, bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine ve sevilen kişilerle yolların ayrılacağına işarettir.

Rüyada cebinde sigara paketi görmek hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanacağına, rüya sahibinin içine kapanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir paket sigara görmek sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına, mallarının ve parasının bereketinin artacağına delalettir.

Rüyada sigara paketi saklamak alacaklarını tahsil edeceğine, içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına, sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments