Rüyada sigara içip söndürmek

Rüyada sigara içip söndürmek kurulan yeni yaşamda isteklere kısa zamanda erişileceğine, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine, aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine, bolluk içine olacağına, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, her zaman evlatlarına destek olacağına, güzel zamanlar geçireceğine, sevdiği bazı kişileri kıracağına, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine alamet eder.

Rüyada sigara içip söndürmek gördüyseniz:

  • Gerçeklerle bağlantısı olmasa bile karşınızdaki kişileri etkilemek adına hayali tablolar üzerinden hareket edebilirsiniz.

Rüyada sigara içip söndürmek hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine, keyfiyette ve esenlik içinde olacağına delalettir.

Rüyada yüzde sigara söndürmek maddi ve manevi olarak rahat edileceğine, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada söndürülmüş sigara görmek maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına, kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine işaret eder.

Rüyada üstünde sigara söndürmek zahmetli bir işin sona ereceğine, yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine alamet eder.

Rüyada elinde sigara söndürmek sayesinde çok büyük bir kazanç sağlanacağına, rüyayı gören kişinin kendi işine sahip olacağına delalet eder.

Rüyada kolunda sigara söndürmek uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına ve hastalıkların kişiyi yataklara düşürecek kadar ağır bir şekilde seyredeceğine, rızkın da ömür boyu süreceğine tabir olunur.

Rüyada elde sigara söndürmek zor durumların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüzünde sigara söndürmek müjdeli haberler alacağına, olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, rahat edeceğine, hileli bir işle karşılaşılacağına, büyük manevi zararlar yaşanacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments