Rüyada yüzünde sigara söndürmek

Rüyada yüzünde sigara söndürmek dertlerin biteceğine, sıkıntıların aşılacağına, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine, işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına, hem de işinde söz sahibi olacağına, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına, berekete ve bolluğa kavuşulacağına rivayet eder.

Rüyada yüzünde sigara söndürmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı ilgilendiren veya sevgi temalı ilişkilerin bazı çelişkili durumları kafanızı karıştırıyor olabilir.

Rüyada yüzünde sigara söndürmek variyetinin her geçen gün artacağına, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına işarettir.

Rüyada elinde sigara söndürmek ikili ilişkilerde üçüncü bir şahıs tarafından sıkıntı yaşanacağına, çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Rüyada sigara söndürmek yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına, saygınlık kazanacağına, çevresinin genişleyeceğine delalettir.

Rüyada sigara söndürdüğünü görmek kısmetinin kapanacağına ve geçim sıkıntısına düşeceğine, dertlerin ve zorlukların da biteceğine delalettir.

Rüyada vücutta sigara söndürmek zorlukları ve dertleri de allah’ın yardımı ile aşmayı bileceğine, bir koyduğu işten üç alacağına, kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine işaret eder.

Rüyada kolunda sigara söndürmek sıkıntılarının biteceğine, parasının ve malının çoğalacağına, rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine işarettir.

Rüyada elde sigara söndürmek işlerin istenmeyen bir hale geleceğine, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine ve son zamanlarda adından sıkça söz ettiren biri olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüzde sigara söndürmek yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına, eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments