Rüyada üstünde sigara söndürmek

Rüyada üstünde sigara söndürmek iş hayatında günah işleyeceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına, kendisini çok büyük sürprizlerin beklediğine ve yakın bir zamanda çok şaşıracağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına, eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine, çektiği yokluğun unutulacağına, çok zor zamanlar yaşayacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, kişiyi yanlış bilgilendirecek olması yüzünden durup dururken pek çok düşman sahibi olunacağına rivayet eder.

Rüyada üstünde sigara söndürmek gördüyseniz:

  • Hiçbirşey göründüğü gibi olmayabilir veya görünmeyen riskler veya endişe yaratan durumlar gerçek olabilir.

Rüyada üstünde sigara söndürmek sevilen ve manevi değeri büyük olan bir eşyanın çalınacağına, olumlu gelişmelerle karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin elinde sigara söndürmek zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına, gözyaşına ve kedere boğulacağına alamet etmektedir.

Rüyada elinde sigara söndürmek merdiven atlayacağına, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, kolay ve güzel bir hayatı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada vücudunda sigara söndürmek bir anda karamsarlığa kapılacak olan rüya sahibinin düşünmeden alacağı kararlar yüzünden daha sonra rahatsızlık duyacağına, arkadaşlarla beraber vakit geçirmek istense de eski tadı bulamayacak olan rüya sahibinin yalnızlaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada sigara içip söndürmek eşine değerli hediyeler alacağına ve onu mutlu etmek için her türlü fedakarlığı göstereceğine, ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarar edeceğine inanılır.

Rüyada birinin üzerinde sigara söndürmek uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine, hayatı neredeyse baştan aşağı değiştirecek bir konuda uzun uzun düşünerek karar verileceğine delalet etmektedir.

Rüyada sigara söndürdüğünü görmek kendisine nankörlük ve hainlik edecek bir kimseden kurtulacağına, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına yorulur.

Rüyada sigara söndürmek daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok büyük kazançlar elde ederek işlerini iyi yerlere taşıyacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments